Slachtoffer dodelijk ongeval N42 in Zottegem is 48 jarige man uit Erpe-Mere

Er is nog steeds onduidelijkheid over de omstandigheden van het dodelijke ongeval vanmiddag in Zottegem (zie link). Volgens Het Laatste Nieuws is het slachtoffer een 48-jarige man uit Erpe-Mere.

Het ongeval gebeurde in de vooravond. Op de 42, tussen het kruispunt met de Leenstraat en het rondpunt aan de Langestraat. Twee wagens, waaronder de wagen van het slachtoffer, reden in de richting van Wetteren en zouden naast elkaar gereden hebben. Het ongeval gebeurde volgens de eerste vaststellingen nadat een derde wagen uitweek van het eerste naar het tweede rijvak en de wagen van het slachtoffer er vervolgens achteraan op inreed, in de gracht belandde en vuur vatte. Toegesnelde agenten deden er alles aan om de wagen te blussen en de man werd nog gereanimeerd, maar er mocht geen hulp meer baten. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld voor verder onderzoek.