Zottegemse vecht voor haar leven na ongeval in Zwalm

Vanmorgen kwam een motorrijder uit Zottegem om het leven na een ongeval op de Hundelgemsebaan in Zwalm. Ook de bestuursters van de betrokken wagen woonde in Zottegem. Het parket laat weten dat zij momenteel vecht voor haar leven.

Lees meer over de omstandigheden van het ongeval via deze link. Het slachtoffer was de 61-jarige Martin D.C. uit Velzeke. Hij werd ter plaatse nog gereanimeerd, maar er mocht geen hulp meer baten. De bestuurster van de wagen is 71 jaar oud en eveneens afkomstig uit Velzeke. Volgens het parket is er nog steeds sprake van levensgevaar. “De klap was hevig. De eerste bevindingen van de verkeersdeskundige: de wagen heeft de voorrangsbaan gekruist en de motor is zo pal tegen de flank geknald. De auto had voorrang moeten verlenen aan motor. Dat blijkt uit eerste bevindingen dus. Haar rijbewijs is meteen voor 15 dagen ingetrokken. Vrouw kon nog niet bevraagd worden wegens het levensgevaar.”