VBS Oosterzele steekt leerlingen en ouders een hart onder de riem

Bekijk prachtige schoolclip

‘Dit kunnen we niet voor onszelf bewaren: een heuse schoolclip bij een eigen geschreven coronalied met een choreografie om met de kinderen in te oefenen van zodra we terug starten. Voor een deel van de leerlingen zal dit komende vrijdag 15 mei al zijn’, meldt een heel trotse directeur Joris Raemaekers van Vrije Basisschool Oosterzele. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)
Juf Amber (juf van het 5 de leerjaar en deels ook zorgcoördinator) schreef een coronalied op een bekend melodietje, maakte er een dansje bij en vroeg aan de collega’s om ofwel een stukje choreo ofwel een boodschap uit te beelden. Ook enkele kinderen wilden even goedendag zeggen vanop afstand. Dankzij een goede vriend kon ze de hoofdschool De Appelaar vanuit de lucht filmen en zo maakte ze met al deze ingredi ënten een prachtige schoolclip. Zijzelf zingt het geheel aan elkaar. Een talent dat ze graag inzette voor de school, voor de kinderen! Via volgende link kunnen jullie aan het filmpje: