Opstapplaats Lierde

Pendelaar kreeg in Lierde fikse boete maar heeft nu zijn les geleerd.

Pendelaar met mondmasker te Lierde.De pendelaar aan de NMBS opstapplaats te Lierde lapte alle coronamaatregelen aan zijn laars en stond al dagen op het perron zonder mondmasker. Niet nodig dacht hij, ik behoor immers niet tot een risicogroep, mij kan totaal niets overkomen.

Onze ordediensten dachten hier echter anders over en onze pendelaar kreeg zonder pardon een fikse boete onder zijn blote neus geschoven.

Hij sloeg er zowaar groen van uit doch had wel zijn lesje geleerd.

Om verder onheil te voorkomen nam hij als notoir lid van Lierdese sculpturensoci ëteit stiekem contact op met de cultuurambtenaar.

Officieel kon ze niets voor hem doen doch we verdenken haar er van om samen met enkele kompanen voor een mondmasker gezorgd te hebben zodat onze pendelaar nu volledig voldoet aan de geldende reglementering en zodoende verder uit de penarie blijft.