Oudercomit é schenkt mondmaskers en gelaatsschermen aan alle personeelsleden van het Karmelieten.


Geraardsbergen. Donderdag 14 mei overhandigde het oudercomit é Karmelieten onder leiding van Geert Lenvain mondmaskers en gelaatsschermen aan de directies van de drie afdelingen van het Sint-Jozefsinstituut. Geert Lenvain: ‘Wij willen de school ook in deze moeilijkere tijd ondersteunen en daarom voorzien we bij de heropstart van de schoolactiviteiten een mondmasker en een gelaatsscherm voor ieder personeelslid van de school.’
Het oudercomit é van het Sint-Jozefsinstituut is sinds 1955 actief en kan ieder jaar rekenen op 60 leden. Het oudercomit é organiseert activiteiten en ondersteunt activiteiten van de school. Geert Lenvain: ‘

De opbrengst van onze activiteiten gaat integraal naar de drie afdelingen van de school in de vorm van sponsoring van busreizen voor schooluitstappen, aankoop van IT-materiaal, enz.
Dit jaar, uitzonderlijk met de COVID-19-toestanden, voorzien we voor ieder personeelslid van de school – dat zijn niet enkel de leerkrachten – een gepersonaliseerd mondmasker en een gelaatsscherm om veilig les te kunnen geven. Alles bij elkaar gaat het om zo’n 130 stuks: veiligheid staat nu éénmaal voorop in deze uitzonderlijke tijden!’
Julien Borremans