Rotary, rotaract en Innerwheel schenken 10 laptops aan VBs Grotenberge

Aan de vooravond van de heropening van de scholen heeft Hulp2020, het samenwerkingsinitiatief van Rotary, Rotaract en Innerwheel Zottegem, alweer hun steun laten blijken. Voor leerlingen, die wegens een moeilijke thuissituatie niet in staat zijn om op afstand de lessen te volgen, werden 10 laptops geschonken aan de school in Grotenberge.

Klasleraar Bruno Vermeersch van het zesde leerjaar had vernomen dat Hulp2020 in Zottegem allerlei initiatieven aan het ondernemen was om mensen zo breed mogelijk te helpen, die door de gevolgen van de Coronacrisis hulp konden gebruiken. Algauw werd in onderling overleg met de leraar en de directie een oplossing gevonden. Onder een stralende zon vond de zoveelste actie plaats van Hulp2020. De directeur, Christ Meuleman, dankt de initiatiefnemers voor deze gulle schenking namens de vrije basisschool Grotenberge en Klavertje 4 te Oombergen.