markt scheldewindeke

Opnieuw markten in Gijzenzele en Scheldewindeke

Alle veiligheidsmaatregelen worden genomen

Het gemeentebestuur meldt dat vanaf maandag 18 mei a.s. de markten in Oosterzele (deelgemeenten Gijzenzele en Scheldewindeke) opnieuw van start gaan.  Vanaf komende maandag 18 mei zal de markt in Gijzenzele opnieuw plaatsvinden. Je kunt er dan inkopen doen bij De Volle Maan, groenten & fruit Etienne en aan het kippenkraam bij Elke. Woensdag 20 mei start ook de markt in Scheldewindeke opnieuw. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Voor de markt in Scheldewindeke hebben volgende kramen momenteel hun aanwezigheid bevestigd: groenten & fruit Jean Pierre Borreman, zuivelkraam Hans Vervaet, kazen Carine De Baerdemaeker, groenten & fruit Simonne Leys, kippenkraam Bert Cnudde, groenten & fruit Helena De Graef, viskraam Pascal Janssens, bakkerij Balcaen-De Buck, aardappelen Hans De Vriese, textiel Philip Vande Cauter, bloemen Alain Cansse, planten Samantha Van Quauquebeke en Van Meer Fashion. Op beide locaties doen Gemeente Oosterzele en de marktkramers er alles aan om de markt in veilige omstandigheden te kunnen organiseren. Reporter 17