Marnix Vlaamse Ardennen overhandigde 2.000 mondmaskers.

OZC Sint-Vincentius, rusthuis Stil Geluk en thuisverpleging Hunnegem krijgen mondmaskers.


Geraardsbergen. Op maandag 18 april overhandigde de Marnixring Vlaamse Ardennen ruim 2.000 mondmaskers aan ondersteunings- & zorgcentrum Sint-Vincentius, Rusthuis Stil Geluk en Thuisverpleging Hunnegem. Voorzitter Ilse Roggeman: ‘Daarmee wil de Marnixring Vlaamse Ardennen zijn steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus.’ Naast Ilse Roggeman waren ook ondervoorzitter Andr é De Temmerman, Schatbewaarder Dirk Segers en secretaris Paul Michel voor de Marnixring Vlaamse Ardennen van de partij. Ze gaven meer dan 2.000 mondmaskers aan algemeen directeur Ann Taelemans en financieel directeur Daan Lippens van het OZC Sint-Vincentius, aan zaakvoerder Vincent Ooghe van rusthuis Stil Geluk en aan schepen van Sociaal Beleid David Larmuseau van thuisverpleging Hunnegem.

Julien Borremans