Vier hedendaagse kunstenaars rond thema ‘Star Track’ in CAS Zottegem

Nadine Prieels en Marc Galle kijken ernaar uit om opnieuw kunstliefhebbers (vanop anderhalve meter) te mogen verwelkomen in hun kunstruimte Contemporary Art Space, kortweg CAS, aan de hoek Noordstraat / Grensstraat in Zottegem. Nadat het coronavirus hun oorspronkelijke planning kwam verstoren, kunnen zij er nu tijdens het komende verlengde O.-L.-Heer Hemelvaartweekend toch de deuren openen voor de expo ‘Star TracK’ die aanvankelijk in de tweede helft van de voorbije maand maart voorzien was.

Onder de titel ‘Star TracKlaat deze tentoonstelling de parallelle, imaginaire werelden van vier hedendaagse kunstenaars zien, die ieder met hun werk een alternatieve wereld met een eigen ordening weten te cre ëren: Gentenaar Johan Gelper (tekeningen en installaties, zie foto), Armano Jericevic (schilderijen) die in 1958 in Zagreb geboren werd maar sinds vorig jaar in Bretagne verblijft, Andreas Palladio den Serra (tekeningen) uit Deinze, en Zottegemnaar Marc Galle (schilderijen) die overigens samen met zijn vriendin Nadine Prieels CAS Zottegem in 2016 opende.

De expo Star TracK is in CAS Zottegem gratis te bezichtigen (met aandacht voor de coronamaatregelen) op donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei telkens van 15 tot 18 uur. Op O.-L.-Heer Hemelvaartdag 21 mei is de tentoonstelling ook in de voormiddag van 10 tot 12 uur toegankelijk. Een bezoekje buiten deze openingsuren kan mits voorafgaande telefonische afspraak via 0496 48 10 47.