Skatepark en omnisportterrein open na reservatie vanaf 23 mei

Zaterdag 23 mei worden het skateterrein en het omnisportterrein in het stadspark opnieuw open gesteld. Op zowel het omnisportterrein als het skateterrein zijn maximum 3 personen toegelaten, reserveren (max. 1 uur) is verplicht via  https://ninove.zaalreservatie.be. Reserveren kan vanaf 21 mei. Zo vermijden we dat er t é veel volk tegelijkertijd op die terreinen komt, en de social distancing regels (1,5 meter afstand houden) kunnen gerespecteerd worden. Rondhangen op de terreintjes, materiaal delen of wedstrijden organiseren is verboden.  Beide terreintjes zijn  alle dagen open van 8 uur tot 20 uur.

Sinds 18 mei is er trouwens ook een versoepeling voor sporten in clubverband. Trainingen en lessen in de buitenlucht voor groepen van max. 20 personen zijn toegelaten, onder strikte voorwaarden. Leden worden hiervan via hun club op de hoogte gebracht.