Politie op zoek naar daders van ernstig beschadigde wagen


Geraardsbergen. Woensdagnacht werd de nieuwe wagen van David Fostier in de Verbrandhofstraat in het centrum van de stad bekrast. Ook de voorgril van de wagen werd ingetrapt. David Fostier: ‘Het was een nare ervaring om te zien hoe mijn nieuwe wagen ernstig was beschadigd. Zowel op de voor- als de zijkant van de wagen werden krassen aangebracht. Ook de voorgril van de wagen werd ingetrapt.’ David heeft geen vermoeden van de daders. ‘Buurtbewoners hebben me wel laten weten dat dit in de Verbrandhofstraat meer voorkomt.’   De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt. David Fostier is op zoek naar getuigen. ‘Getuigen kunnen altijd met mij via Facebook of met de politie contact opnemen.’

Julien Borremans

Politie Geraardsbergen/Lierde: 054/43 04 30