©Sophie Richez - Veerle Cosyns, schepen voor sociale zaken

Veerle Cosyns: “We distanti ëren ons uitdrukkelijk van deze persoonlijke stelling van Joachim”

Samen is verbaasd dat Forza een persoonlijk standpunt van de Samen verkiezingskandidaat Joachim De Maeseneer, uitdraagt als een gezamenlijk  standpunt van Samen. Dit is een volledig onjuist.

Veerle Cosyns, lijsttrekker van Samen zegt: “we distanti ëren ons uitdrukkelijk van deze persoonlijke stelling van Joachim omdat extreme of uitdagende standpunten van welke aard dan ook, aanleiding geven tot polarisatie en discussies waar niemand beter van wordt. We hebben begrip voor de moeilijke positie van alle getroffen handelaars, zowel binnen de horeca maar ook in de andere sectoren. De corona-crisis heeft vele burgers zwaar getroffen, het is niet het ogenblik om elkaar tegen te werken door grove uitspraken te doen van de ene naar de andere zijde. Net zoals de voorbije maanden, blijven we positieve initiatieven uitwerken, ondersteunen en aanmoedigen om de corona-crisis voor onze Ninoofse bevolking zo draaglijk mogelijk te maken.”

X