5 euro voordeel bij de Haaltertse Kadobon

Onze lokale handelaars hebben het allemaal zwaar te verduren gekregen en hebben onze steun nodig. Vandaag, maar ook morgen. E én van de acties die lokaal bestuur Haaltert opnam is een win-win voor handelaars en inwoners en start vanaf 1 juli.

Schepen van Lokale Economie, Bart Ottoy: “Deze actie is één van de extra steunmaatregelen n.a.v. de coronacrisis waarvoor 250.000 euro werd vrijgemaakt. Het is een bewuste keuze om de maatregel nu pas te laten ingaan omdat we elke handelaar dezelfde kans willen geven. Nog niet alle handelaars mogen hun zaak openen. We gaan er van uit dat dat op 1 juli wel zo zal zijn.

50 wordt 50 + 5

Lokaal bestuur Haaltert wil iedereen die lokaal winkelt een duwtje in de rug geven. Bij aankoop van een Haaltertse Kadobon van 50 euro, krijg je er nu een Kadobon van 5 euro bovenop. Een bonus voor jou van 10 procent extra om uit te geven bij onze handelaars. Goed voor hen én goed voor jouw portemonnee.

Om te voorkomen dat er een zaak uit de boot valt door een eventuele latere heropstart, kan je de Kadobon pas vanaf 1 juli gebruiken.

Je kan hem wel al bestellen via overschrijving van 50 euro op rekeningnummer BE36 0910 0028 6581, met vermelding ‘Kadobon’, jouw naam en je adres. We bezorgen de Kadobon bij je thuis na 1 juli.

Wil je hem liever persoonlijk komen afhalen? Dat kan ook vanaf 1 juli, dan vermeld je er ‘ophaling’ bij.

Je kan de Kadobon vanaf 1 juli ook rechtstreeks komen kopen bij de dienst Cultuur in de rechtervleugel van het gemeentehuis na afspraak op 053 85 86 34. Daar betaal je met bancontact aan de balie.

De actie van de 5 euro extra is beperkt tot 1 aankoop per persoon, maar verder kan je zoveel Kadobonnen aankopen als je wil. Er zijn er van 5, 15 en 50 euro.


Waar kan je terecht met je Kadobon?

Al meer dan 60 handelaars nemen deel. Je vindt ze terug op www.haaltert.be/kadobon.


Heb je nog een oudere Kadobon in de schuif liggen?

Geen probleem. Alle actieve Kadobonnen werden met drie maanden verlengd. Op die manier is de waarde van de Kadobon niet verloren in een periode waarin de handelaars moesten sluiten. Gebruik hem dus nu bij onze lokale handelaars.