©Sophie Richez - De burgemeester van Ninove, Tania De Jonge

Burgemeester Tania De Jonge blijft alle lokale handelaars steunen

Na een post van Joachim De Maeseneer, oud-lid en oud-kandidaat Groen Ninove, op Facebook over de Forza Ninove folder, wou burgemeester Tania De Jonge het volgde kwijt.

“Ik heb de folder niet in mijn brievenbus gekregen en weet dus niet welke horecazaken er in staan. Ik heb al zoveel mogelijk bestellingen uitgevoerd bij de horeca en het maakt geen verschil of die nu in het krantje staan of niet. De horecasector is één van de meest getroffen sectoren en als we hen kunnen steunen door te bestellen dan doe ik dit met plezier. Ik ben trouwens ook van plan om eerstdaags de zaken uit Ninove die vermeld staan in “horeca come back” te steunen. Ik ging vroeger al naar verschillende horecazaken en zal dit blijven doen. Ik wil vooral geen politieke munt slaan uit deze crisis, de steun die ik met mijn gezin verleen daar heeft niemand zaken mee, dit doe je met je hart en niet om stemmen te winnen.”

Hier kunt u het persbericht lezen over de post op Facebook.