winkeLIERDE banner

Gemeente Lierde lanceert project “winkeLIERDE”.

Via de Provincie Oost-Vlaanderen verkreeg Lierde een projectsubsidie ter ondersteuning van de lokale detailhandel en horeca.

logo winkeLIERDE 2Daar de gemeente Lierde volop werk wil maken van de ondersteuning van de lokale detailhandel en horeca werkte men hiervoor, in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen, een project uit.

Dit project omvat een kennismakingsevent voor alle lokale detailhandelaars en horeca-uitbaters, een handelsgids waarin al deze handelaars en uitbaters zullen vermeld worden en een handelsbeurs waar de handelaars hun producten zullen kunnen voorstellen aan de bevolking.

Momenteel staan, ten gevolge van de coronamaatregels, deze zaken spijtig genoeg on hold maar ze zullen later op het jaar zeer zeker uitgevoerd worden.

De eerste fase van dit project is ondertussen uitgerold, met name een Facebookpagina “winkeLIERDE” die voor iedereen vrij toegankelijk is.

https://www.facebook.com/WinkeLierde-110405767340384/

Het doel van deze pagina is een ontmoetingspunt te cre ëren tussen de lokale detailhandelaars, horeca-uitbaters, de inwoners van Lierde en andere geïnteresseerden.

De gemeente hoopt dat deze pagina een succes wordt maar heeft daarvoor wel de hulp van haar inwoners nodig. Iedereen kan berichten posten op deze pagina en bij vragen/bemerkingen/problemen kan er steeds contact opgenomen worden via ondernemen@lierde.be

Eerder werden er ook al Facebookbanners gemaakt dewelke men aan zijn profielfoto kan toevoegen. Dit doe je door over je profielfoto te gaan en bijwerken te kiezen. Nadien kies je voor kader toevoegen en als je dan Winkelierde of Lierde intypt, ga je de drie winkeLIERDE kaders zien verschijnen.

 

Het logo van het project winkeLIERDE.   logo provincie oost Vlaanderen