AZ Sint-Elisabeth Zottegem: parking deels afgesloten en pendeldienst

In het AZ Sint-Elisabeth Zottegem zijn de voorbereidende werken gestart met het oog op de renovatie van het operatiekwartier binnen het ziekenhuis. In het vooruitzicht daarvan wordt voorafgaandelijk de werfzone ingericht en hiervoor moet een deel van de achtergelegen parking afgesloten worden.

Deze werfzone (op het plannetje met oranje kleur gemarkeerd) is uiteraard niet meer toegankelijk en dit zal wellicht zo’n twee jaar het geval blijven, tot midden 2022. Voor de pati ënten van het oncologisch dagziekenhuis zijn tien voorbehouden parkeerplaatsen voorzien op de overflow parking (zie rode zone op het plan). Wie in het dagziekenhuis terecht moet, kan dit veilig bereiken via het groene voetpad. Er kan ook gebruikgemaakt worden van een pendeldienst die van maandag tot vrijdag tussen 8u30 en 17u30 vervoer verzorgt tussen de parking, het dagziekenhuis en de hoofdingang van het AZ Sint-Elisabeth. De haltes zijn gesignaleerd met grote borden (zie foto).