Steun Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Bestel Tapasschotels voor Vaderdag

Na de succesvolle ‘Moederdagactie’ (500 ontbijtmanden werden besteld!) kan je opnieuw voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele steunen. In deze barre coronatijden blijft het bestuur verder bouwen aan de toekomst van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Je kan VGO alweer een hart onder de riem steken, steun uw club en bestel tapasschotel(s ) voor Vaderdag. VGO wil op zondag 14 juni 2020 alle vaders verwennen met een overheerlijke tapasschotel. VGO blijft in deze moeilijke tijden creatief omspringen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Het bestuur hoopt ook dit keer op een ruime respons van spelers, ouders, fans, sponsors, sympathisanten…’De waardering van vele sympathisanten doet deugd en bewijst dat onze inspanningen naar waarde geschat worden, gelukkig kunnen we nu ook opnieuw rekenen op een schare trouwe en gedreven medewerkers die maar al te graag op zondag 14 juni de handen uit de mouwen gaan steken, ze hebben veel veil voor hun hartsclub’,   klinkt het heel dankbaar bij het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Toon een groot hart en bestel voor Vaderdag   (zondag 14 juni) een of meerdere ‘Papa’s Tapasschotel’.
Verwen Vader
Voorwaarts Gijzel Oosterzele is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een overheerlijke tapasschotel. De formule is geknipt voor allen die ‘vader’ willen verwennen. Een tip: verwen vader/papa met een zorgvuldig uitgekozen attentie. Zijn dag kan niet meer stuk. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 20 euro voor een tapasschotel (zonder sangria), voor tapasschotel met sangria en fruit betaal je 30 euro. Een kinderschotel met kidibul: 10 euro.De schotels zijn rijkelijk gevuld. Bestel tijdig. Bestellen kan tot en met woensdag 10 juni 2020. De tapasschotels worden geleverd of kunnen afgehaald worden op Hogeveld Oosterzele op zondag 14 juni. Je kan kiezen uit twee tijdsblokken: tussen 10 u en 11 u en 11 u en 12 u. Je kan ook extra fles(sen) Quint Sangria met fruit bestellen. Je kan het bedrag overschrijven op rekening BE35 3900 2329 7637 ING Oosterzele, of payconiq (qr — code inscannen), cash (volgens de COVID —19 regelgeving). Voor info en bestelling kan je terecht op VGO’s facebookpagina. Je kan het bestelformulier ook doormailen naar jeugd@vwgo.be, Filip.fostier@telenet.be of droppen in brievenbus van ING Kantoor, Keiberg 2 Oosterzele.   Reporter 17