Herstellingswerken Tweekerkenstraat in Zottegem vanaf 15 juni

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 15 juni met herstellingswerken in de Tweekerkenstraat (N454) in Zottegem. Voor de veiligheid en rijcomfort wordt het wegdek op verschillende plaatsen hersteld. De Tweekerkenstraat gaat volledig dicht (N454) en alle verkeer moet omrijden. De werken duren tot half juli.

Wat houden de werken in?
De Tweekerkenstraat wordt vanaf 15 juni grondig aangepakt. Op vier plaatsen wordt het betonnen wegdek vervangen door asfalt. Ook enkele riooldeksels worden vernieuwd en op gelijke hoogte van de rijweg gebracht. De aannemer werkt  in verschillende fasen  om de hinder te beperken.

Verkeerssituatie
Het verkeer  dat komt uit de Kloosterstraat  rijdt om  via Smissenhoek, Gaverland, Luiveld, Assestraat, Gentweg (N42 – N42b), Europaweg (N42b – N42) en Langestraat (N454).   Verkeer uit de andere richting rijdt om via Godveerdegemstraat, Leonce Roelsstraat, Sint-Annastraat, Frans de Beckstraat, Gustaaf Schockaertstraat, Burg. Firmin De Meyerstraat, Meerlaan (N462) en Erwetegemstraat. Zwaar verkeer (+3,5 ton)  wordt in beide richtingen omgeleid via Kloosterstraat, Smissenhoek,  Gaverland, Luiveld, Assestraat, Gentweg (N42 – N42b), Europaweg (N42b – N42) en Langestraat (N454).   Fietsers rijden om via Godveerdegemstraat,  Zuster Angelalaan, Andre Schotteplein, Moeder Marielaan, Groenstraat, Hoevestraat en Erwetegemstraat.

Meer informatie is  op  www.wegenenverkeer.be/Zottegem.