AZ Sint-Elisabeth zoekt nieuwe financieel-administratief directeur

In de marge van de aanstelling van Greet Keppens tot nieuwe algemeen directeur van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem waarover wij gisteren bericht hebben (zie via deze link), vernamen wij ook dat in het directiecomit é van het ziekenhuis binnenkort nog een tweede lid zal (moeten) vervangen worden. Deze wissel heeft te maken met An Stragier die vanuit haar functie als financieel-administratief directeur ook in dat comit é zetelde maar per 25 mei ll. haar ontslag heeft ingediend.

Zij trad tien jaar geleden in dienst in het AZ Sint-Elisabeth, eerst als diensthoofd facturatie en administratie alvorens dan op 1 juli 2011 als administratief directeur Frank Verbeke (die toen algemeen directeur werd) op te volgen. Na dus negen jaar in het AZ Sint-Elisabeth leiding te hebben gegeven aan het financi ële en administratieve departement (facturatie en boekhouding, onthaal en opname, de werking van de medische secretariaten, enz.), kiest An Stragier nu voor een nieuwe uitdaging en gaat zij binnenkort als financieel directeur in het AZ Sint-Lucas Gent aan de slag. Vanuit het Zottegemse ziekenhuis wordt benadrukt dat haar ontslag helemaal losstaat van het vertrek van Frank Verbeke.

Teneinde de overgang naar haar opvolg(st)er toe zo vlot mogelijk te laten verlopen, zal An Stragier weliswaar nog een aantal weken in het AZ Sint-Elisabeth aan de slag blijven. Intussen gaan kersvers algemeen directeur Greet Keppens en de Raad van Bestuur ook op zoek naar een nieuwe financieel-administratief directeur (m/v). Wie zich geroepen voelt, kan zijn/haar kandidatuur voor deze job indienen vóór 29 juni ter attentie van Ludo Collin, voorzitter van de Raad van Bestuur, door middel van een e-mail naar Ludo.Collin@sezz.be. Voor bijkomende informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij Jacque De Bruycker, bestuurder en voorzitter van de commissie financi ën, per e-mailt naar Jacque.DeBruycker@sezz.be of telefonisch via 0475 530  373.