90-jarige kreeg verrassingsvlucht met luchtballon cadeau in Brakel

De familie van de 90 jarige  Marie-Louise Van Der Donckt, was samen in de ouderlijke woonst aan  de Watermolenstraat in Nederbrakel.  Als verrassing werd er op uitgetrokken en werd Marie-Louise getrakteerd met een ballonvaart. Een ballonvaart was altijd één van haar levenswensen en door de mildere maatregen door de coronacrisis was dit nu ook weer mogelijk.
De familie legde samen zodat deze ballonvaart voor haar werkelijkheid werd.
Rustig liet zij zich begeleiden tot aan het veld tot in  de ballon van Madou.
Met een petje op haar hoofd als een echte ballonvaarder nam zij plaats en dit samen met nog negen  passagiers. Er werden vakken gemaakt in de ballon zodat social distancing een feit is.  De ballon vloog over een groot gedeelte van Brakel en dit tot in Flobecq.  Nadien  heeft de ganse familie  verder gevierd  na een geslaagde landing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X