90-jarige kreeg verrassingsvlucht met luchtballon cadeau in Brakel

De familie van de 90 jarige   Marie-Louise Van Der Donckt, was samen in de ouderlijke woonst aan   de Watermolenstraat in Nederbrakel.   Als verrassing werd er op uitgetrokken en werd Marie-Louise getrakteerd met een ballonvaart. Een ballonvaart was altijd één van haar levenswensen en door de mildere maatregen door de coronacrisis was dit nu ook weer mogelijk.
De familie legde samen zodat deze ballonvaart voor haar werkelijkheid werd.
Rustig liet zij zich begeleiden tot aan het veld tot in   de ballon van Madou.
Met een petje op haar hoofd als een echte ballonvaarder nam zij plaats en dit samen met nog negen   passagiers. Er werden vakken gemaakt in de ballon zodat social distancing een feit is.   De ballon vloog over een groot gedeelte van Brakel en dit tot in Flobecq.   Nadien   heeft de ganse familie   verder gevierd   na een geslaagde landing.