Wijngaardstraat wegens werken afgesloten voor alle verkeer


Geraardsbergen. De wijngaardstraat is deze week van maandag 15 juni tot vrijdag 19 juni afgesloten voor alle verkeer. De technische dienst van de stad Geraadsbergen gaat het wegdek herstellen.

Het wegdek in de Wijngaardstraat wordt hersteld door de Technische dienst van Geraardsbergen. Deze werkzaamheden starten op maandag 15 juni en duren tot en met vrijdag 19 juni 2020. Tijdens de herstellingswerken is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Wijngaardstraat van huisnummer 7 tot huisnummer 43. Er wordt een omleiding voorzien via de Begijnhofkaai, Grotestraat, Kattestraat, Guilleminlaan, Gustaaf Verhaeghelaan en Stationsplein. De rijrichting wordt gewijzigd in de Collegestraat. Er wordt een tijdelijk parkeerverbod ingevoerd in de Wijngaardstraat van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020. Tijdens deze periode is in de Wijngaardstraat tijdelijk tweerichtingsverkeer mogelijk, maar dit is enkel voor bewoners om laden en lossen mogelijk te maken.

De Technische dienst zal op 16 juni een zebrapad schilderen ter hoogte van het kruispunt Kampstraat/Onkerzelestraat. Ter hoogte van het kruispunt Kampstraat/Onkerzelestraat wordt er een tijdelijk verkeersverbod ingevoerd (uitgezonderd plaatselijk verkeer maar geen doorgang richting Kampstraat). Er is een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer in beide richtingen via Onkerzelestraat, N495 en Voldersstraat.

Een overzicht van alle actuele wegenwerken in Geraardsbergen.  

X