Online festival te Geraardsbergen.

Geraardsbergen. Om de eenzaamheid en de pijn van de lockdown wat te verzachten, organiseert Relevant in samenwerking met JumpUp Cave ( 190.000 subscribers op youtube, 1 van de grootste Drum and Bass kanalen ) een Drum And Bass Online Festival. Dit zal kunnen gevolgd worden via Facebook en Youtube. Deze livestream is speciaal voor degene die het moeilijk hebben tijdens de lockdown. ‘Eveneens   zamelen we geld in voor een goed doel genaamd “GaVoorGeluk”, dit fonds helpt jongeren die kampen met depressies en suicidale gedachten. Dankzij de stad Geraardsbergen krijgen wij de kans om vanuit de inkomhal van het stadhuis te livestreamen. Elk uur zullen er dj’s een set komen spelen, dit vanaf 12 uur ’s middags tot 22 uur ’s avonds. Wij vragen aan iedereen die iets kan doneren om te doneren. Ons publiek bestaat voornamelijk uit jongeren en we hopen een zeer mooi bedrag bij elkaar te krijgen zodat we de maatschappij kunnen helpen waar het pijn doet’, laat Maarten Panis, één van de organisatoren, weten.