Praatcaf é DE KLUIZE opent van vrijdag 3 juli

Christophe en Ann zijn de nieuwe uitbaters

Het Praatcaf é verbonden aan GC De Kluize in Scheldewindeke openen vanavond (vrijdag 3 juli) voor het grote publiek, voorzien van de nodige ontspanning, ontlading en entertainment.

Christophe De Neve en Ann Wildero zijn de nieuwe uitbaters van het Praatcaf é van GC De Kluize in Scheldewindeke. Christophe en Ann baatte tien jaar geleden ook al Het Vissershuis in Melle uit. “Maar bij de geboorte van ons dochter Femke zijn we daar mee gestopt, toch blijft het kribbelen als je eenmaal in de horeca gestaan hebt.
Christophe gaf zijn baan op als medewerker in Colruyt en zal zich fulltime bezighouden met de uitbating van de zaak en de verzorging van de catering in de verschillende zalen van het gemeenschapscentrum. Echtgenote Ann blijft aan de slag als poetshulp in datzelfde GC De Kluize en zal in de weekends ook achter de toog te vinden zijn.
Praat caf é De Kluize vind je centraal in onze gemeente, op de verbindingsweg (Windekekouter) tussen de deelgemeenten Oosterzele en Scheldewindeke. Het ligt op de site De Kluize, op een steenworp van sporthal De Kluize, de Finse piste, het tennisveld en het speelplein.

Pannenkoeken en ijsjes

Een afwisselend aanbod aan versnaperingen, hebben ook de kaart vernieuwd met extra streekbieren en serveren voortaan ook pannenkoeken en ijs, want we hebben hier een fantastisch terras.
We blijven de hele zomer open want onze reisplannen zijn door de crisis in het water gevallen dus vakantie nemen we volgend jaar wel”, lacht Christophe.
Vrijdag a.s. start een nieuw ‘praatcaf é’ verhaal in De Kluize. We namen afscheid van Jan dankjewel voor alles Jan, en heten Ann en Christophe welkom.

Het praatcaf é is open op donderdag, vrijdag & zaterdag vanaf 12 uur, op zondag vanaf 9.30 en bij voorstellingen van GC De Kluize.

X