Culturele Kring Land van Rode pakt uit met fietszoektocht

Deelname is gratis

Wil je eens lekker ontspannen? Dan is de fietszoektocht, die georganiseerd wordt door de Culturele Kring Land van Rode, een absolute aanrader. Trek er op uit met het gezelschap dat jullie verkiezen en uiteraard volgens de heersende ‘bubbelafspraken’. Deelnemen is gratis. En leuk meegenomen, wie weet win je één van de geschenkmanden, die aangekocht worden bij lokale zaken. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
‘Het corona-virus heeft ons ook een stevige loer gedraaid. Het gezellig afsluiten van het werkjaar met de vertrouwde fiets-sneukeltocht zit er deze keer niet in’, klinkt het bij de CKLvR. De Culturele Kring Land van Rode, die dit jaar op 29 februari 2020 zijn gouden jubileum in stijl vierde, blijft boordevol goede idee ën zitten, blijft niet bij de pakken zitten, en nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de fietszoektocht. Je kan op een zelf genomen moment vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2020 deelnemen aan de zoektocht. Trek er op uit, relaxt in eigen streek. Het wordt een leuke trip. We kunnen het u aanraden, wie aan de fietszoektocht deelneemt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende, leerrijke en actieve tocht beleven. Vele mensen kennen de troeven van hun eigen streek niet. Geniet van het panorama, het landelijk karakter, het erfgoed,…
Het deelnameformulier met reglement is terug te vinden op de vernieuwde website www.cklvr.be. Ook het antwoordformulier is op deze website terug te vinden of kan doorgestuurd worden naar fietstocht2020@cklvr.be. ‘Blaas jullie fietsbanden op, wapen jullie met pen en papier en vertrek voor een paar uur ontspannend fietszoektochtplezier’, luidt het devies van de Culturele Kring Land van Rode.       Reporter 17