Betalend parkeren wordt opnieuw ingevoerd


Geraardsbergen. De gemeenteraad besliste op dinsdagavond 7 juli om het betalend parkeren in het centrum van Geraardsbergen opnieuw in te voeren. De Campagne om de bevolking daaromtrent in te lichten wordt zo snel mogelijk opgestart. Stephan Bourlau (Het Alternatief) maakte de bedenking dat het kort dag is om de bevolking in te lichten over het opnieuw invoeren van het betalend parkeren: ‘Zullen de mensen die morgenvroeg hun wagen in het stadscentrum parkeren wel op de hoogte zijn van de genomen beslissing op de gemeenteraad?’ Schepen van Mobiliteit Fernand Van Trimpont (CD&V) wees erop dat de stad zo snel mogelijk de communicatie naar bevolking zal organiseren en dat de parkeerwachters de automobilisten op de hoogte zal brengen.

Julien Borremans