HANNAH & de Heren van Herzele: vanaf nu in uw bib te bekijken!

Sinds gisteren is de eerste virtual reality jeugdserie HANNAH & de Heren van Herzele te bekijken in de bibliotheek van De Wattenfabriek te Herzele. M ét VR-bril! Andere bibs volgen snel!

HANNAH   & de Heren van Herzele is het eerste seizoen van een Virtual Reality reeks gemaakt door Herzelenaar Piet Sonck.

De ganse reeks werd opgenomen met behulp van 360-graden camera’s en is te bekijken met een VR-bril voor een unieke kijkervaring.

Het verhaal draait rond zes vrienden wiens clubhuis met sluiting bedreigd wordt. De sluiting ervan kan enkel en alleen voorkomen worden door het uitvoeren van een reeks avontuurlijke opdrachten, hen opgedragen door de Heer van Herzele (Koen de Bouw).

De jeugdserie is grappig en avontuurlijk en werd op eigenzinnige en unieke manier verfilmd door regisseur Piet Sonck. Door het uitbreken van de coronacrisis werd de voorstelling een beetje te laat maar de reeks is dus nu effectief van start gegaan.

Wij van NUUS Herzele mochten aanwezig zijn voor de première en kregen een voorsmaakje van al dat lekkers te zien. De hoofdrollen worden stuk voor stuk vertolkt door zes jongeren van eigen bodem en om het helemaal af te maken verschijnen ook bekende acteurs (Koen De Bouw, Loes Van den Heuvel en Evi Hanssen) in een bijrol.

HANNAH   & de Heren van Herzele is vanaf nu te bekijken in de bibliotheek van Herzele (De Wattenfabriek) en wordt snel verspreid naar andere bibliotheken over het ganse land.

De serie is de eerste virtual-reality serie in Vlaanderen en zeker en vast een aanrader om te gaan bekijken!