Hulpdiensten massaal aanwezig na ongeval station Zottegem

Ter hoogte van de L éon Lefèvrestraat te Zottegem vond een personenongeval plaats waardoor het treinverkeer stil ligt.

De feiten vonden omstreeks 19u30 plaats. Het is voorlopig onduidelijk wat er precies gebeurd is. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig om het nodige te doen. Infrabel laat weten dat er wordt bekeken of men vervangbussen kan inleggen om gestrande reizigers naar hun bestemming te brengen. Burgemeester Jenne De Potter ging ter plaatse en laat weten dat het slachtoffer, volgens onze informatie een twintiger, nog bij bewustzijn was en dat ze zwaargewond werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be