Balegem, groenten en fruit aan het rondpunt .

Vanaf zondag 12 juli koop lokaal

Marktkramers Ann Cocquyt en Jo De Smet staan nu elke zondag voormiddag aan het rondpunt met hun groenten en fruit marktwagen. Je kan verse groenten en fruit kopen tussen 7 uur tot 12:30 uur, wekelijks serveren wij de beste kwaliteit voor jullie! De lokaalmarkt is meer en meer in. Steeds meer en meer mensen verkiezen te winkelen op een lokaalmarkt. Het is bovendien gezonder én goed voor het klimaat. Kortom, winkelen op een lokaalmarkt is plezant. Je voelt dé passie van de producenten die fier zijn op hun ambachtelijke producten. Ze etaleren vakmanschap en creativiteit. Voor de eerste maal viel het goed mee de Balegemaaren kwamen gespreid hun dagelijkse groenten en fruit bestellen een succes. Misschien een warme oproep naar een kip aan t ‘spit? of ander lokaal product.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X