Vlaams Belang kleurt Brakel Vlaams!

Het Vlaams Belang heeft naar aanleiding van 11 juli duizenden vlaggen verspreid in heel Vlaanderen. Uiteraard ook in Brakel, dat daardoor op 11 juli meer dan ooit Vlaams kleurde. Vrijwilligers van Vlaams Belang Brakel trokken van deur tot deur om alle aanvragers te belonen met een geschenk.

Het Vlaams Belang schonk   in aanloop naar 11 juli opnieuw duizenden vlaggen in Vlaanderen. Op 11 juli zelf trokken honderden vrijwilligers de straat op om al die aanvragers nog eens te belonen met een geschenk. Ook in Brakel trokken vrijwilligers van de partij de straten op.

Veronique Lenvain voorzitter van Vlaams Belang Brakel is bijzonder tevreden met de respons in Brakel “Onze vrijwilligers hadden de handen vol met alle ‘vlaggers’ te bezoeken en een geschenk te overhandigen”, aldus Lenvain. Ruim meer dan honderdzestig adressen kregen een bezoekje.  “Maar dat deden we met veel plezier.

11 juli is d é dag waarop álle Vlamingen extra trots mogen zijn op hun geschiedenis en identiteit.”

Het geschenk dat de vrijwilligers uitdeelden, is symbolisch: een speciaal voor de gelegenheid ontworpen boek kaarten met de enthousiasmerende boodschap: ‘Schud Vlaanderen wakker!’. “Ook vanuit Brakel willen we duidelijk onze stem laten horen ten aanzien van de Vlaamse regering. De Vlamingen verdienen een regering die zelf het heft in handen durft nemen”, besluit Lenvain.