Alternatief 11-juli feest in Zwalm

Er was geen officieel 11-juli programma in Zwalm door het coronavirus. Er was wel een alternatieve viering ‘Verdraagzaam Zwalm.’  Dit ging door in St.-Blasius-Boekel.

Er zijn de jarenlange pesterijen van het homokoppel Freddy en Kader van “Johans’ Lodge door een directe buur. Dit was  de inspiratie om een eerste 11 juli feest te organiseren met de boodschap “voor een verdraagzaam Zwalm” Er was live muziek, een open gesprek met o.a. Karim Zahidi, hoogleraar filosofie Universiteit Gent en Antwerpen en voorzitter Masereelfonds over “Racisme, het gaat ons aan” Verder was er een  ludieke stoepparade tegen racisme en een terrasfeest.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X