Covid 19-vrije wzc De Vlamme gunt bewoners een feestje

Omdat het woonzorgcentrum nog steeds Covid 19-vrij is, gunde De Vlamme haar bewoners deze week een feestje. Met een optreden van zanger Diego en een gesmaakte barbecue.

“Ter voorbereiding van onze BBQ hielpen de bewoners bij het in elkaar knutselen van de menu’s en het plooien van de servetten”, aldus directeur Dieter Opdecam. “Het werd dan ook een TOPdag. Een lekker glaasje cava en/of fruitsap, een goed gevuld aperitiefbordje en de geur van onze BBQ op houtskool deed iedereen watertanden. Aaneensluitend konden we voor een tweede keer genieten van een live optreden van zanger Diego. Muziek, dans, een potje koffie met een koekje… we zagen de mensen er helemaal in opgaan.”

Ook directeur Dieter ging met zijn team aan het zingen. “Fier konden we ons zelf geschreven lied opdragen aan onze bewoners en aan ons personeel.”