“Misbaksel-straat wordt niet uit het oog verloren”

In reactie op het ‘Misbaksel’ in de Tulpenstraat laat schepen van Openbare Werken Evert De Smet (N-VA) weten dat de straat niet aan haar lot wordt overgelaten.

Lees hier meer over kwestie. “Vooreerst wil ik duidelijk maken dat het einde van de werken pas vrijdag is voorzien”, verduidelijkt schepen Evert De Smet (N-VA). “Ik heb maandagavond inderdaad bericht gekregen van een buurtbewoner. Via Facebook messenger. Maar omdat we niet bevriend zijn kreeg ik haar bericht pas later te zien. Ik heb haar vraag daarna ter harte genomen en voorgelegd tijdens een vergadering vandaag (woensdag). Want inderdaad, zoals dat stuk er nu bijligt mag de straat niet opgeleverd worden. Het gaat hier trouwens ook niet om een straat van de stad Zottegem. Het is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat de werken er laat uitvoeren. Het AWV heeft mij laten weten dat ze de kwestie zullen nagaan. Zoals te zien op de foto kan het ook zijn dat het gaat om werken die door Farys uitgevoerd worden, maar ook dat zal ik opvolgen. Ik heb intussen contact via e-mail met de buurtbewoner.”