RR Breivelde schenkt opbrengsten aan Project Stisa

De nieuwe Zottegemse voetbalclub heeft bekendgemaakt dat het per gewonnen punt een geldbedrag zal overmaken aan Project Stisa.

RR Breivelde Zottegem zal aantreden in vierde provinciale en profileert zich als non-profit club. “nze nieuwe opgerichte voetbalvereniging wil een statement maken door als mogelijk eerste non-profit club/vereniging te starten in 4de provinciale. Geen enkel lid in onze vereniging zal een vergoeding ontvangen voor zijn geleverde prestaties”,  klonk het in mei bij de oprichting.  

Vandaag maakte de club bekend dat ze in haar debuutjaar per gewonnen punt een geldbedrag zal overmaken aan Project.STISA. Deze Zottegems vzw bezorgt speelgoed aan ernstig zieke kinderen. “We zijn ontzettend fier met Stisa als sociaal project”, klinkt het bij RR Breivelde. “De komende dagen mogen jullie ook nieuws verwachten in verband met ons eerste eetfestijn, de abonnementenverkoop én onze sponsors.”

Meer info

Facebookpagina RR Breivelde

Facebookpagina vzw Stisa