Zottegem loves 21 juli wordt ook dit jaar georganiseerd

 

 Toen het huidige stadsbestuur twee jaar terug besliste om de traditionele gezinsnamiddag aan de Bevegemse Vijvers ter ere van de nationale feestdag af te schaffen, nam SP.A-gemeenteraadslid Filip Morre zelf het heft in handen. Ook dit jaar organiseert hij op de binnenplaats van zijn Pasta & Blues in Grotenberge het evenement ‘Zottegem loves 21 juli’.

Iedereen kan genieten van pasta in a box, feestelijke drankjes en live muziek met GOES & De Gasten. De allerkleinsten kunnen uit de bol gaan in het springkastelendorp. Iedereen is op 21 juli vanaf 15u welkom op de gezellige binnenplaats bij Pasta & Blues (Gentse Steenweg) in Grotenberge. Het optreden van GOES en De Gasten gaat van start om 17u. Het evenement wordt georganiseerd met respect voor de coronamaatregelen.