Moerbekeplein/Pauwelstraat vanaf 11 augustus dicht voor herstellingswerken


Foto: Google Earth


Geraardsbergen. Op dinsdag 11 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen van het wegdek van het Moerbekeplein/Pauwelstraat (N272) in Geraardsbergen. De aannemer herstelt de rijweg in beton.   Voor de veiligheid gaat de weg volledig dicht en geldt er een omleiding. De werken zijn klaar midden september.

Wat houden de werken in?
Het betonnen wegdek van Moerbekeplein/Pauweslstraat (N272) wordt grondig hersteld vanaf het plein tot voor de kerk.   Ook de fundering wordt aangepakt. De werken starten op dinsdag 11 augustus en duren tot half september.

Hoe rijdt het verkeer?
De Pauwelstraat/Moerbekeplein (N272) gaat volledig dicht. Alle verkeer rijdt in de beide richtingen om via Edingseweg (N495),   Breemstraat (N269), Ninoofsesteenweg (N255) om terug op de N272 te komen. De fietsers rijden om via Willem van Moerbekestraat, Wilgierlaan, Leeuwergemstraat, Pauwelstraat (N272).

Alle info over deze werken kan je nalezen op
http://wegenenverkeer.be/geraardsbergen