Dankzij de voorzorgsmaatregelen moeten enkel de +12-jarigen verplicht naar huis.

Deel kamp Chiro Sint-Andries Strijpen vervroegd afgebroken wegens COVID-19 besmetting

Voor de +12-bubbel van Chiro Sint-Andries-Strijpen zit het jaarlijkse kamp er vervroegd op. E én van de leden van de bubbel testte helaas positief getest op COVID-19.

Alle leden van die bubbel worden vandaag opgehaald en moeten thuis in zelf-quarantaine gaan en zich laten testen. Omdat de Chiro-leiding het hele kamp door het bubbelprincipe hanteerde kan het kamp van de -12-bubbel gewoon doorgaan en kan ook de kookploeg-bubbel ter plaatse blijven.

Zij communiceren dit via een bericht aan NUUS en via hun Facebookpagina met de volgende boodschap:

“Wij hebben deze ochtend helaas slecht nieuws vernomen. Er is een lid van de +12-bubbel positief getest voor COVID-19. We betreuren dit uiteraard ten zeerste, maar dit betekent dat alle deelnemers van deze bubbel naar huis moeten. Zij worden vandaag nog opgehaald, moeten thuis in zelf-quarantaine gaan en zich laten testen.
Voor de andere bubbel verandert er gelukkig weinig. Wij hebben de maatregelen van het bubbelprincipe het hele kamp gevolgd, dus het kamp van de -12 kan gewoon doorgaan. We begrijpen uiteraard dat jullie bezorgd kunnen zijn hieromtrent, dus kunnen jullie ons altijd contacteren voor eventuele vragen of bezorgdheden. Wij gaan alleszins ons uiterste best doen om het kamp met de -12 nog in schoonheid af te sluiten!

En hoe jammer het ook is dat we het kamp voor de +12 zo moeten afsluiten, we hebben er wel 6 fantastische dagen van gemaakt die we niet snel zullen vergeten! Laten we ons daar op dit moment vooral aan optrekken! @ alle +12 leden en leiding: we denken aan jullie, houd jullie goed en hopelijk tot heel snel!!  ðŸ˜˜â¤ï¸

Bedankt ook voor alle lieve berichtjes en begripvolle reacties, jullie zijn de beste! We trekken ons hier samen door!  â¤ï¸”