Standaard Michelbeke hoopt op een rustig seizoen in derde provinciale C

Standaard Michelbeke kwam door de coronacrisis een zucht tekort om kampioen te worden in vierde provinciale. De titel was weggelegd voor Volkegem omdat de ploeg twee matchen minder had gepeeld bij de stopzetting van de competitie. Volkegem kreeg 52,4pt en Michelbeke 52pt.

De promotie was evenwel binnen en dat is het belangrijkste vertelt voorzitter Lucas Lapage. “We hopen op een rustig seizoen in de competitie 2020-2021 al blijft de coronacrisis voor een uitzonderlijk jaar zorgen.

Er werden heel wat nieuwe gezichten aangetrokken. Michelbeke heeft  uitbreidingsmoeilijkheden  maar kan nu ook gebruik maken van de infrastructuur van het voormalige FC Kruisstraat aan het Vijverdal. De club telt zowel een eerste ploeg in derde provinciale en een tweede ploeg in vierde provinciale. Met twee ploegen in vierde spelen was geen optie en daarom was deze promotie levensbelangrijk waarbij heel wat derby’s in de kalender voorkomen. Tevens zijn enkele jeugdploegen actief.”

 

De sportieve staf bestaat uit: T1 Chris Deldique, T2 Van Cauwenberghe Glenn, sportief verantwoordelijke Jimmy Larno en keepertrainer Andy Van Goethem. ( voorstelling had plaats half juli)

X