© Nic Brioul

Oproep brandweerzone Vlaamse Ardennen in verband met wespenverdelging

Brandweerzone Vlaamse Ardennen doet een oproep om het online formulier te gebruiken wanneer je beroep wil doen op de brandweer om een wespennest te verdelgen in plaats van telefonisch contact op te nemen.

Het wespenseizoen is volop aan de gang. De wespenverdelgers van de Brandweerzone Vlaamse Ardennen doen er alles aan om iedereen tijdig te helpen, en dit rekening houdend met de COVID19-maatregelen. Maar ook de burger kan zijn steentje bijdragen.Dient er een wespennest verdelgd te worden? Vul dan het onlineformulier in, in plaats van telefonisch contact op te nemen. Het formulier is te vinden op de webstek van BVLAR:  https://bvlar.be/wespenverdelging/ Denk aan de natuur: indien een nest u niet hindert, overweeg dan om deze niet te laten verdelgen. Wespen zijn immers nuttige insecten.”