Ambulancier krijgt tijdens nachtelijke interventie vuistslag in het aangezicht. Patiënt riskeert vervolging


Geraardsbergen. Tijdens een nachtelijke interventie wordt een patiënt agressief en rukt het mondmasker van een ambulancier af. Daarna krijgt de ambulancier een vuistslag in het volle gelaat. De reden waarom de patiënt zo agressief was, is niet duidelijk. Het slachtoffer is erg onder de indruk van het voorval en heeft een klacht bij de politie van Geraardsbergen/Lierde neergelegd. Volgens de communicatieverantwoordelijke van de politie Geraardsbergen/Lierde was er deze nacht geen interventie van de politie. De klacht van de ambulancier werd wel aan het parket overgemaakt. De patiënt zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X