Brakelaar Dirk Willems overhandigde temperatuurmeter aan rusthuis St.-Franciscus (Opbrakel)

Deze namiddag overhandigde Dirk Willems van NSC gratis een temperatuurmeter IR Forehead   aan het rusthuis in Opbrakel wat een zeer nuttig instrument  is in deze coronatijden. Lichaamstemperatuur is één van de belangrijkste factoren bij het al of niet besmet zijn van corona. Deze temperatuurmeter geeft alarm bij 37,3 graden Celsius en kan meten tot 45 graden. Om de temperatuur te meten moet men met zijn voorhoofd op enkele centimeters afstand komen voor het toestel.

De IR Forehead temperatuur meter is voor iedereen toegankelijk!!!
Dirk Willems: “In elke zaak , bedrijf , sportclubs , verenigingen of openbaar gebouwen kan dit toestel geplaatst worden. Meet van elke klant , bezoeker of personeel contactloos hun temperatuur vooraleer ze contact maken met iemand in uw gebouw of zaak!! Waar de meeste IR temperatuurmeters snel 1.000 tot 2.000 euro kosten bieden wij dit toestel aan 449 euro ex btw aan.”

St.-Franciscus is de eerste RVT    dat dergelijk toestel nu   heeft.