CD&V-jongeren schenken buitenspeelboxen voor Zottegemse speelstraten

Om de initiatiefnemers aan te moedigen, hebben de CD&V-jongeren de voorbije dagen enkele buitenspeelboxen geschonken voor de Zottegemse speelstraten.

“In deze bizarre zomer is het noodzakelijk dat kinderen voldoende buiten kunnen spelen omdat mogelijks activiteiten of andere uitstappen geschrapt werden”, motiveren voorzitter Robin De Cubber en Roel De Turck van de Zottegemse CD&V-jongeren. “We hebben daarom enkele buitenspeelboxen gemaakt, die we hebben overhandigd aan de initiatiefnemers. We moedigen hiermee graag hun inzet aan om kinderen tijdens deze zomer een extra en vooral veilige speelruimte in de buurt te geven. Deze box bevat heel wat buitenspeelplezier en waterpret, wat tijdens deze warme zomerdagen een welgekomen verfrissing is. We hopen dat door hulde te brengen aan de speelstraten, we volgend jaar een heleboel nieuwe speelstraten kunnen verwelkomen.”