Na 1 september nog aangepaste zwembadwerking in Bevegemse Vijvers

Ook in het komende najaar blijven zwemfanaten in Zottegem terechtkunnen in het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers waar weliswaar de aangepaste werking verder blijft gelden. Met het oog op een veilige organisatie blijft het dus noodzakelijk op voorhand in te schrijven.

Het reservatiezwemmen wordt verlengd en ook na 1 september zal het zwembadbezoek dus nog op dezelfde manier verlopen zoals in de zomerperiode. Het scheiden van verschillende doelgroepen, aangepaste openingsuren en een beperking van het aantal toegelaten zwemmers blijven van kracht. Ook wordt nog steeds met tijdsblokken gewerkt, maar in het najaar zullen er wel meer tijdsblokken beschikbaar zijn voor het publiek.

Publiekzwemmen is mogelijk van maandag tot zondagvoormiddag op vaste tijdsblokken. Sommige blokken staan in het teken van het vrij zwemmen maar er blijven ook altijd banen beschikbaar voor het baantjeszwemmen. Het middagzwemmen kan om praktische redenen niet doorgaan.

Aangezien het aantal bezoekers per tijdsblok beperkt wordt, blijft reserveren voor een zwembadbezoek noodzakelijk. Dit kan via de webshop (webshop.zottegem.be) onder “Tickets Zwembad”. De abonnementen blijven ‘on hold’ gedurende de hele reservatieperiode en zullen verlengd worden. Alle praktische info, openingsuren en tijdsblokken zijn terug te vinden op www.zottegem.be/Zwembad.

X