Na mooi laagje gisteren, vandaag veel minder mooi laagje op de Meerlaan

Woensdag kon u lezen hoe het Agentschap Wegen en Verkeer er met een mooi nieuw laagje verse asfalt voor gezorgd heeft dat het stuk van de Meerlaan tussen de Zuidstraat en de Hoogstraat er pico bello bij ligt. Een stuk van het tweede deel van de Meerlaan ligt er momenteel echter zeer slordig bij. Te wijten aan vrachtwagens en andere machinerie van de aannemer van de werken die er geparkeerd en gedraaid en gekeerd hebben.

Buurtbewoners vragen zich af of hun deel van de straat nog opgeruimd en hersteld zal worden. “Of misschien plant het Agentschap Wegen en Verkeer ook in ons deel van de Meerlaan gelijkaardige werken”, klinkt het. “In elk geval kan de straat zo niet achterblijven.”

Gisteren gaf het Agentschap Wegen en Verkeer aan dat het de bedoeling is om de Meerlaan vrijdagochtend opnieuw vrij te geven.

 

X