Gratis introductiedag voor gloednieuwe dansschool ‘We R Dancers’


Geraardsbergen. Binnenkort gaat de gloednieuwe dansschool We R Dancers van start in Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen. Om het publiek kennis te laten maken met het ruime aanbod danslessen, organiseren ze op zaterdag 29 augustus een heuse Introductiedag. “Geïnteresseerden kunnen al onze lessen die dag gratis uitproberen.”

 Ze had nooit gedacht haar eigen dansschool te openen te midden van de corona-pandemie, maar dat weerhield Rani Cromphout er niet van een succesvolle start te maken. “We hebben een fantastische zomer achter de rug”, zegt de 25-jarige dansdocente trots. “Elke donderdag gaven we BBB en Powerdance, we organiseerden drie uitverkochte workshopdagen en ook onze eerste zomerstage was een succes!”

 Om het nieuwe dansjaar goed in te zetten en zo veel mogelijk leden warm te maken voor het ruime aanbod danslessen, organiseert We R Dancers op zaterdag 29 een Introductiedag. Alle lessen zijn die dag gratis uit te proberen. “Op die manier kunnen kinderen en jongvolwassenen die graag komen dansen makkelijk te weten komen welke les of welk niveau het best bij hen past. Om alles veilig te laten verlopen in het kader van de huidige corona-maatregelen vragen we enkel om even te registreren via de website www.werdancers.be.”

 De offici ële start van het dansjaar is pas op zaterdag 12 september. Ook in die eerste lesweek kunnen kinderen die nog twijfelen een gratis les komen volgen.
Meer informatie over de verschillende dansstijlen, het lessenrooster en de tarieven vind je op www.werdancers.be. Volg We R Dancers ook op Facebook en Instagram voor alle updates.

X