Bloom on the Rocks trad op in Het Bruggenhuis in Overboelare

Taverne muziekcaf é Het Bruggenhuis is prachtig gelegen aan het jaagpad van de meanderende Dender nabij Geraardsbergen. Is een trefpunt voor natuur-, cultuur- en muziekliefhebbers.
Iedere maand zijn er bovendien live concerten te beleven. Zie onze concert pagina. Het eerst corona concert ging vrijdag toch door men vreest voor het ongunstig weerbericht toch bleef
het droog en de gezelligheid was er troef. Bloom on the Rocks verraste de beperkte toeschouwers met hun Ierse Folkmuziek.

Bloom on the Rocks

video link: https://youtu.be/cPWkK_620PA

Twee broers en een paar vrienden die een grote passie voor Ierse folk delen. Het ensemble Bloom on the rocks werd opgericht in 2016. De groep bestaat uit: Hendrik Gaublomme (tenorbanjo en zang), Patrick Gaublomme (gitaar en zang), Walter de Canck (percussie, cajon en bodhran) en Janaa Van den Bossche (viool).
Ze zorgen voor een mix van instrumentale en gezongen Ierse Folkmuziek en stemmige nummers van bekende pubsongs.

Staan nog geprogrammeerd op

Vrijdag 4 sep: Wereldmuziek met Bao Sissoko & Wouter Vandenabeele. Violist Wouter Vandenabeele komt nog eens met de West Afrikaanse Koraspeler Bao Sissoko naar ’t Bruggenhuis. Hemelse klanken in de buitenlucht!

Vrijdag 11 sep: Picking Combo

Picking Combo brengt onweerstaanbare Cubaanse en Zuid-Amerikaanse muziek Een duo met percussionist Stephen Scharmin en gitarist Yannis Landrin (Fr) die samen klinken als een heuse feestband!