Dansclub Enjoy : “Dans met je hart en je voeten zullen volgen”.

 

Dat is het motto waarmee Joyce Gosse drie jaar geleden van start ging met Dansclub Enjoy in Brakel.   Volgende week begint men   samen met een aantal nieuwe medewerkers aan het vierde seizoen.

 

Dansclub Enjoy wil haar leden de liefde en de passie bijbrengen voor dans, net zoals die aan alle medewerkers sinds kindsbeen is doorgegeven.

 

Er wordt op een ongedwongen manier aan kinderen en volwassenen een bewegings- en dansbasis aangeboden zonder enige vorm van (onderlinge) competitie.   Iedereen moet er zich goed voelen en podiumvrees is helemaal niet nodig.   Het ‘podium’ wordt evenwel niet vergeten want expressie hoort nu eenmaal bij dansen.

Een combinatie van verschillende stijlen o.a. Street, Hip-Hop, Jazz-Dance, Volwassendans … komt   aan bod.

 

Vanaf dit seizoen worden ook Girly Hip-Hop en Trampo-dance gegeven.

Dit laatste blijkt een echte rage te zijn!

Volgende week tussen   02/09 tot 09/09/2020 hebben een aantal proeflessen plaats in iedere aangeboden discipline.   Wie graag eens wil proberen kan de eerste week gratis terecht in het de sportzalen van het GO! te Brakel (ingang via de Wielendaalstraat in Nederbrakel).

Voor inschrijvingen kan je terecht op de website www.dansclub-enjoy.be.   Vlug zijn is de boodschap gezien er rekening dient gehouden te worden met de Covid-19 richtlijnen.

 

X