Helmut Lotti bezoekt Johan Tahon in kerk Rozebeke. Binnenkort ook bezoek van Sonic Youth en Rammstein?

De Zwalmse kunstenaar Johan Tahon kreeg ongeveer een jaar geleden de prachtige kerk van Rozebeke, deelgemeente van Zwalm, ter beschikking als atelier. Naast een plek om te bezinnen en cre ëren, gebruikt Tahon de kerk ook voor ontmoetingen met de wereld. Artiesten vooral. En ook vrienden. Zoals Helmut Lotti afgelopen zaterdag. Het is nog niet duidelijk hoe lang de kerk van Rozebeke het decor zal blijven voor het prachtige, spirituele en bovenal verbindende project dat Tahon er uit de grond heeft gestampt, maar NUUS en Diofantis vonden het meer dan een bezoek waard. Teleurgesteld waren we achteraf allerminst. Integendeel.

Meer over Johan Tahon via onderstaande link:

https://www.johantahon.com/