vlnr Guy De Smet, Geert Van Grembergen, Kaat Pien en Filip Michiels, raadsleden van Open Vld plus Oosterzele ter hoogte van de schoolomgeving in Balegem

Open Vld plus Oosterzele is tevreden met de toezegging Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld)

subsidie van 25.000 euro voor het project veilige schoolomgeving GILO Balegem.

Open Vld plus Oosterzele is tevreden met de toezegging van  Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) voor een subsidie van 25.000 euro voor het project veilige schoolomgeving, voor de herinrichting van de omgeving GILO Balegem.
Open Vld plus pleit reeds lang voor de veilige herinrichting van verschillende schoolomgevingen in Oosterzele. Met de subsidie van Vlaams minister Lydia Peeters wordt een deel van het project van het bestuur voor een veiligere schoolomgeving van het gemeentelijk onderwijs in Balegem aan de Rooigemstraat gefinancierd. Daar worden o.m. de verkeersdrempel vernieuwd, het voetpad verbreed, maar er wordt ook een kiss and ride-zone aangelegd, evenals fietssuggestiestroken aangebracht en fietsbeugels geplaatst.  
Ook komend schooljaar zetten we met Open Vld plus sterk in op de veiligheid van kinderen op weg naar school!  
X