Botsing met drie voertuigen aan kruispunt Den Os in Zwalm

Deze ochtend voor 9 uur waren   drie voertuigen betrokken bij een ongeval op kruispunt Den Os in Zwalm. Een voertuig (VOLVO) kwam uit de richting van Zottegem maar de bestuurder had de aankomende witte wagen die uit de richting van Munkzwalm  kwam niet opgemerkt. Beide wagens botsten en de  witte SUV draaide rond zijn as en kwam zo in aanraking  met de Skoda die uit de richting van Horebeke kwam. Deze laatste wagen stond stil voor het stopteken.

Er was heel wat stoffelijke schade en twee inzittenden uit de witte SUV werden licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X