Jeneverstoker en landbouwer Ludo Lampaert (61) levenloos aangetroffen in ondiepe gracht naast zijn fiets

Landbouwer en stoker van de Balegemse jenever is niet meer, maandagochtend om 7.30 uur werd hij dood naast zijn fiets aangetroffen in een droge gracht in de landelijke Diepestraat, op anderhalve kilometer van zijn landbouwbedrijf Stokerij Van Damme. Het Parket opende een onderzoek om te kijken of er geen sprake was van een ongeval met vluchtmisdrijf maar stelde vast dat het gaat om een natuurlijk overlijden.

Het slachtoffer zou vermoedelijk onwel geworden op zijn fiets en nadien gevallen, voorlopig zijn er geen aanwijzingen dat de fietser werd aangereden. Meteen na de ontdekking werd de Diepestraat voor de rest van de voormiddag afgesloten. De Diepestraat is een smalle veldweg in beton en vaak gebruikt als sluipweg.

X